A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

(Наші учні) Міжнародний конкурс з українознавства

Дата: 24.03.2020 22:13
Кількість переглядів: 119

Незважаючи на пандемію і карантин, весна дивує приємними сюрпризами. Нещодавно отримано вагому відзнаку від науково-дослідного інституту українознавства МОН України за підготовку призерки XIII Міжнародного конкурсу для учнів 8 -11 класів ЗЗСО.
Географія цьогорічних учасників конкурсу охопила більшість областей України, а також Нідерланди, Німеччину, Молдову і Казахстан. Учениця 10 класу ОЗ НВК Асканія-Нова - гімназія Марина Синиця здобула почесне ІІІ місце!
Висловлюю щиру вдячність організаторам конкурсу за високу оцінку нашої роботи, директорці школи, пані Ірині Марчук, за сприяння участі педагогів та здобувачів освіти у фахових конкурсах міжнародного рівня. Окрема подяка Марині за активність, цілеспрямованість та наполегливу працю. Бажаю нескінченної енергії для реалізації нових планів, здоров'я, миру та злагоди!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень