A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

Формування інклюзивного, розвивального та мотивуючуго освітнього процесу

Дата: від до Скинути

Завершення Проекту "Демократична школа"

Доки всі сплять, настав час анонсувати поважних гостей національної онлайн конференції з нагоди завершення 4 циклу Програми. Початок 24 червня 2020 об 11:00. ?????? На заході не лише підведемо підсумки зробленого за попередній навчальний рік, а й окреслимо шляхи на майбутнє та ознайомимо зі своїми напрацюваннями. Отож, крапку з комою в роботі разом з нами поставлять: ?? Уле Т. Хорпестад, Посол Норвегіі? в Украі?ні; ?? Ана Перона-Ф’єльдстад, виконавча директорка Європеи?ського центру ім. Вергеланда, Норвегія; ?? Любомира Мандзій, Міністерка освіти і науки України; ?? Вадим Карандій, директор Інституту розвитку освіти; ?? Наталія Софій, заступниця директора Інституту розвитку освіти; ?? Олена Заплотинська, Офіс підтримки реформ; ?? Олена Ліннік, державна експертка директорату дошкільної та шкільної освіти МОН України; ?? Юлія Найда, директорка фонду "Крок за Кроком"; ?? Раїса Євтушенко, головна спеціалістка директорату дошкільної та шкільної освіти МОН України; ?? тренер(к)и Програми, організатор(к)и та координатор(к)и, представники/-ці шкільних команд. ?????? Переможиця Global Teacher Prize Ukraine Наталя Кідалова розповість, чому демократична школа краще підготовлена до викликів сучасності. Сподіваємося, ви теж розділите компанію та приєднаєтесь до трансляції? Резервуйте час!

22:44 23.06.2020

(Соціальне партнерство) Знайомство з ядьком Гришею - кращим волонтером України

Давно мріяла познайомитися з дядьком Гришею - кращим волонтером України. Кажлой день дядя Гриша на посаді. За 6 годин на день він займається збором коштів для хлопців, які знаходяться на війні. Як би нам не хотілося забути, але війна триває і там гинути люди. У його віці і його становищі - це робити ох як не просто. Він дуже добрий, позитивний, справжній боєць. Його очі випромінюють особливе світло і теплоту.

22:22 28.03.2020

(Наші учні) Міжнародний конкурс з українознавства

Незважаючи на пандемію і карантин, весна дивує приємними сюрпризами. Нещодавно отримано вагому відзнаку від науково-дослідного інституту українознавства МОН України за підготовку призерки XIII Міжнародного конкурсу для учнів 8 -11 класів ЗЗСО. Географія цьогорічних учасників конкурсу охопила більшість областей України, а також Нідерланди, Німеччину, Молдову і Казахстан. Учениця 10 класу ОЗ НВК Асканія-Нова - гімназія Марина Синиця здобула почесне ІІІ місце! Висловлюю щиру вдячність організаторам конкурсу за високу оцінку нашої роботи, директорці школи, пані Ірині Марчук, за сприяння участі педагогів та здобувачів освіти у фахових конкурсах міжнародного рівня. Окрема подяка Марині за активність, цілеспрямованість та наполегливу працю. Бажаю нескінченної енергії для реалізації нових планів, здоров'я, миру та злагоди!

22:13 24.03.2020

(Наші учні) "Маленькі таємниці рідного селища, або те, що залишається поза кадром"

Учениця 9-Б класу ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія, вихованка гуртка "Юні екскурсоводи" КЗ "ЦТКТУМ" Катерина Оліферчук в обласному заочному творчому конкурсі відеороликів "Подорожуємо, пізнаємо, відкриваємо" у номінації "З любов'ю до рідного краю" посіла ІІІ місце з роботою "Маленькі таємниці рідного селища, або те, що залишається поза кадром". Щиро дякуємо всім, хто підтримав Катерину!

22:07 08.03.2020

(Наші учні) Підготовка до онлайн - конкурсу "Таврійський Барвограй"

Підготовка до онлайн - конкурсу "Таврійський Барвограй" розпочато піснею "Як пощастило..." Виконує дуже талановита учениця 10 кл. - Марина Лисюк! Слова - Ліни Костенко Музика - Марини Лисюк Керівник - Пруднікова Ю.П.

21:43 04.03.2020

?

21:26 13.02.2020

(Навчання)

АТЕСТАЦІЯ! Підведення підсумків роботи. Які були для мене ці 5 років! Що змінило мене як вчителя: - Впровадження НУШ; - Робота в команді засновника ПНЗ"Відкрита Європейська школа", голови правління ГО"Мрій і дій", керівника проекту "АРТ Балкон", секретаря Уповноваженого Верховноі Ради Украіни Т.Петракевич; - Співпраця з директором ПШ "Афіни" БалакшиноюО.М.; - Зустріч з Міністром освіти Украіни Л.Гріневич ; - Майстер - класи: Співаковського В.М.- президента міжнародноі корпораціі"Edu Future 7W", фіналіста міжнародних конкурсів "На кращу систему освіти"(США - 2016р., Гонконг - 2017р., Фінляндія - 2017р.), засновника приватного ліцею "Гранд", - Шияна Р.- керівника колективу розробників нового Держстандарту початковоі освіти. - Зустріч з однодумцямина на 3 Міжнародному Освітньому форумі - практикумі.

21:22 08.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень