A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

Формування інклюзивного, розвивального та мотивуючуго освітнього процесу

Дата: від до Скинути

(Соціальне партнерство) Опитування щодо якості надання освітніх послуг

Реформа системи шкільноі освіти - це передусім про психологічну готовність педагогів працювати і у новому нормативному полі, і у новому полі суспільних очікувань. Вчителю надається більше свободи, але й очікується більше відповідальності. Вчитель повинен дбати як підвищити рівень якості освіти навчального процесу, як сприяти розвитку емоційного інтелекту дитини та впроваджувати практику ненасильницького спілкування. ЗАПРОШУЄМО ВАС, ШАНОВНІ БАТЬКИ, СТАТИ НА ШЛЯХ ЗМІН РАЗОМ З НАМИ! Разом ми будемо думати над тим, як можна професійно зростати та по - новому ефективно працювати.

20:45 24.11.2019

(Наші учні) Міжнародний мовно-літературного конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Вітаємо ученицю 7-А класу Мельничук ВІкторію, яка посіла ІІІ місце у III етапі X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувся 16 листопада 2019 рооку на базі Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради.

20:40 23.11.2019

(Соціальне партнерство) Відкриття молодіжного центру

Молодість — прекрасна пора в житті людини, найкращий час у житті кожного з нас. Це час, коли тобі не вистачає часу на сон, адже стільки всього цікавого можна зробити чи побачити. Що-що, а відпочивати молодь з усіх куточків планети полюбляє чи не найбільше. Сучасний світ дарує нам неймовірно велике різноманіття. Ось і у нашій громади теж воно є.

20:34 21.11.2019

(Соціальне партнерство) Кубок Хілька з футболу

Футбол! Це не просто гра, це цілий світ! Важко знайти гру, яка зрівняється за своєю популярністю з футболом! В нашій школі футбол люблять всі! Нещодавно пройшов традиційний турнір на кубок пам'яті О. Хілько!

19:42 20.11.2019

Продовжуємо роботу у проекті "Демократична школа"

Продовжуємо роботу у проекті "Демократична школа". Тренери Ольга Стребна та Елена Данилова розкрили теми "Формувальне оцінювання" та "Проектний підхід"))) Маленькі демократичні кроки ведуть до Великих змін...

16:42 19.10.2019

(Соціальне партнерство) Обласна рада підтримала активні громади - Рукавішнікова

Асканія-Нова селищна рада Чаплинського району. Проєкт «Капітальний ремонт 2-го поверху корпусу №2 ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія». Загальна вартість проєкту – 1000,000 тис. грн. Фінансування з обласного бюджету – 450,000 тис. грн.

16:34 18.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень