A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

Формування інклюзивного, розвивального та мотивуючуго освітнього процесу

Дата: від до Скинути

(Навчання) Супервізор

Допомагати та підтримувати педагогів початкових класів НУШ будуть тепер супервізори.На навчанні, я зрозуміла, як це відповідально!

13:25 10.09.2019

(Соціальне партнерство) Ремонт вбиральні

Літо - це той час, коли розпочалися довгоочікувані канікули, та паралельно стартувала гаряча пора проведення шкільних ремонтів, від косметичних до капітальних. Дякую всім, хто задіяний у підготовці школи до нового навчального року: батькам, голові селищноі ради, депутатам, працівникам школи, військовим, підприємцям, працівникам благоустрою, ремонтним бригадам і всім небайдужим.

11:40 26.07.2019

(Соціальне партнерство) Майстер клас від Огороднікової І.

Як же здорово, коли здійснюються мрії !!! Ми знову зібралися разом на наших майстер-класах !!! Як здорово, коли приходять батьки з дітьми, сестри і брати, щоб разом провести час, навчитися чогось нового, поринути в творчу атмосферу, створити своє унікальне виріб, поспілкуватися, повеселитися і просто допомогти один одному. Величезне спасибі Павло Філіпчук, тільки завдяки Вам ми змогли закупити матеріали для творчості, величезне спасибі Ірина Марчук за чуйність і виділене приміщення для зустрічей.

11:23 13.07.2019

(Соціальне партнерство) Проект на ремонт будівлі

Безмежно вдячна за співпрацю, мудрість, взаєморозуміння, підтримку: голові селищної ради Свінціцькому В.К., секретарю виконкому Шестак О.Л., всім депутатам селищної ради, депутату обласної ради Штанько В.М, кандидату у депутати Верховної Ради Філіпчуку Павлу, Травіній І.М., Шапошніковій О.В., Василишиній О.І., Ведмеденку С.А., які спрацювали мобільно, злагоджено, що дало можливість вчасно зареєструвати проект.

10:40 01.07.2019

(Наші учні) Випускники 2019

Що може бути прекрасніше молодості, здорових амбіцій, розуміння, що в тебе все попереду: кохання, щасливе життя, успішна кар'єра, реалізація всіх планів і мрій! Вже скучаємо за вами, дорогі випускники! Двері рідноі школи завжди для вас відкриті!

11:18 23.06.2019

(Демократична школа) Підвищення компетенцій демократичного громадянста через формальну, неформальну та інформальну освіту"

Відвідавши творчу майстерню в рамках проекту "Підвищення компетенцій демократичного громадянста через формальну, неформальну та інформальну освіту"в м. Львів, поспілкувавшись з Rolandom Banhegyi із Словаччини та Magdalenou Przeor, Polonus Civis із Польщі, ще раз переконалася, що ми, ставши учасниками проекту "Демократична школа"за підтримки Європейського центру ім. Вергеланда(Осло, Норвегія) та Центру освітніх ініціатив (Львів) зможемо створити в нашій школі такий освітній простір, де дітям, батькам, школярам буде комфортно, затишно, де у кожноі дитини буде свій шлях розвитку, де всі важливі рішення будемо приймати разом, де працювати будемо командою і кожен буде щасливий!

11:14 17.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень