A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

Формування інклюзивного, розвивального та мотивуючуго освітнього процесу

Дата: від до Скинути

(Наші учні) Платформа нової дипломатії

Сьогодні наша країна знаходиться у перехідному етапі свого розвитку. Ми всі добре знаємо з історії, що рішення прийняті на таких етапах формування держави відіграють колосальну роль у її подальшому розвитку. Але як саме приймаються такі рішення? Як міжнародні організації впливають на хід історії та регулюють мир в усьому світі? Практичні відповіді на ці питання дають такі події, як Lviv Model UN / Львівська Модель ООН ????????

11:00 24.05.2019

(Соціальне партнерство) Візит голови екзаменаційноі комісіі Скадовського технікуму Державного вищого навчального закладу"Херсонський державний аграрний університет"

Сьогодні в гості до нас завітав кандидат сільськогосподарських наук, Голова екзаменаційноі комісіі Скадовського технікуму Державного вищого навчального закладу"Херсонський державний аграрний університет" Бондаренко М.В. Наших дітей з радістю чекають в цьому навчальному закладі!

10:49 23.05.2019

(Соціальне партнерство) Сьогодні вдячні за допомогу: працівникам селищноі ради, випускникам, учням, працівникам школи!

SOS! SOS! SOS! На протязі тижня школі потрібна буде ваша допомога. Буде поміняно 107 євровікон та 7дверей. Щоб не припиняти навчання кожного дня після 15.00 чекаємо на вас - колеги, випускники, батьки і всі небайдужі! Сьогодні вдячні за допомогу: працівникам селищноі ради, випускникам, учням, працівникам школи!

10:39 12.05.2019

(Наші учні) Перша Львівська Модель ООН Платформи

Перша Львівська Модель ООН Платформи позаду! Емоції, що вирують всередині членів нашої команди не передати словами. Кожен з учасників - майбутнє нашої країни! І ми раді, що можемо долучитися до невпинного розвитку молоді у сфері дипломатії????

10:32 26.04.2019

(Соціальне партнерство) Писанковий сад

Біля величавого Православного храму ікони Божоі Матері "Спорительниці хлібів" весняними фарбами заграв писанковий сад. А територію храму прикрасила виставка дитячих робіт, присвячених Великдню - святу радості і весни! Нехай яскраве світло цього великого свята подарує надію, радість і щастя ВСІМ!

10:26 25.04.2019

Закінчилося навчання в "ZERO WASTE SCHOOL"

Закінчилися навчання в ZERO WASTE SCHOOL за підтримки KLITSCHKO FOUNDATION та за участю COCA-COLA FOUDATION. Ми зрозуміли, що людство займається самознищенням. Воно веде себе так, начебто у нас є ще одна планета для життя. Зрозумійте - наша планета в біді! Якщо ви хочете бути здоровими та жити в чистому селищі #прийшовчасдіяти# У нас з вами попереду дуже багато роботи!

10:04 18.04.2019

Навчання в проекті "ZERO WASTE SCHOOL!"

Чи задумувалися ви, шановні друзі, про екологічну безпеку Украіни, про екологічний стан довкілля, який щорічно погіршується, а у зв'язку з цим погіршується стан здоров'я наших дітей. Долучайтеся разом з нами до проекту ZERO WASTE SCHOOL! Ми навчимо вас ! Ми надіємося на вашу підтримку!

09:54 16.04.2019

(Наші учні) Тетяна Мельник потрапила до ІІ етапу Міжнародного конкурсу з українознавства

На весняних канікулах у Києві відбувся ІІ етап Міжнародного конкурсу з українознавства, який традиційно проводить Національно-дослідний інститут українознавства. Метою конкурсу є залучення учнівської молоді до наукових досліджень феноменів українства, поширення та впровадження сучасних новітніх надбань українознавчих студій, формування національної ідентичності, повазі до своєї історії, розвитку мовних та культурних практик. Цього року на ХІІ-й конкурс було подано 314 робіт з 24 областей України, а також з Молдови та Туреччини. Найактивнішими виявилися Полтавська та Донецькі області, які прислали на конкурс найбільшу кількість робіт – 25 та 24 відповідно. До Києва на ІІ етап з’їхалися більше 80 учасників, лідерами за кількістю представників стали Полтавська область (9 учнів) та Чернівецька область (8 учнів). Своєрідними невдахами опинилися Вінницька, Закарпатська та Миколаївська області, адже жодний представник цих регіонів, на жаль, не потрапив до ІІ етапу. Від Херсонської області на конкурс було заявлено 10 робіт, проте до ІІ-го очного етапу потрапила лише одна робота, яку представляла учениця 9 класу ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія Тетяна Мельник. Тетяна Ігорівна, як справжній Президент школи зі всією відповідальністю підійшла до конкурсних випробувань – написання есе та захисту наукового дослідження. За рішенням журі учениця з Асканії-Нова посіла почесне ІІ місце серед учнів 9-х класів. Це вагоме досягнення не тільки для рідної асканійської громади, але й для всієї Херсонщини. Хочеться подякувати учениці за результативну співпрацю. Подібні конкурси це відмінні тести на перевірку знань, і варто пам’ятати, що перемоги виборюються лише завдяки цілеспрямованості та наполегливості, ерудиції та віри у власні сили. Висловлюю слова подяки батькам Тетяні за відчутну підтримку під час конкурсу та за виховання добросовісної учениці. Попереду нові дослідження, нові конкурси, тож будемо працювати)

09:43 04.04.2019

(Соціальне партнерство) Зустріч з заступником начальника управління превентивноі діяльності - начальник відділу організаціі діяльності груп реагування ГУНП в Херсонській обл

Дорогі друзі! Моя довіра до реформи з такою романтичною назвою "Наша нова поліція" до недавнього часу знаходилася на низькому рівні. І ось один дзвінок в школу змінив все! В пятницю до нас завітав заступник начальника управління превентивноі діяльності - начальник відділу організаціі діяльності груп реагування ГУНП в Херсонській обл. Олександр Сергійович Новацький! Як ви думаєте, з якою метою? Так сталося, що він випадково прочитав у газеті, статтю Тернового І.Ф., про учня нашоі гімназіі, Дмитра Арефьєва, який колекціонує монети. Олександр Сергійович, маючи таке ж хобі, вирішив зробити сюрприз та подарувати своі монети та монети свого товариша Дмитрові. А ще він виявився цікавим співрозмовником, дуже швидко знайшов підхід до дітей та здивував своім ставленням до своєі роботи. Серед подарованих монет були дуже цінні. Радості не було меж. А я спостерігаючи за цією зустріччю, задумалася: все-таки змінюється правоохоронна система, приходять нові люди з іншими цінностями та підходами до роботи. А нам так хочеться довіряти! Не підведіть наші сподівання!

19:13 24.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень