A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

Формування інклюзивного, розвивального та мотивуючуго освітнього процесу

Дата: від до Скинути

Проект "Zero Waste School"

Опорний заклад НВК Асканія-Нова-гімназія здобув можливість бути учасником проекту «Zero Waste School». Про це йдеться на сайті фонду Кличко, який фінансує проект. Програма має на меті через неформальне навчання донести школярам та вчителям культуру сортування відходів у своїй школі та громаді. Учасників проекту чекає триденний практичний семінар. Там навчатимуть управляти проектами, прогнозувати ризики, комунікувати зі стейкхолдерами та ЗМІ. Також планують розповісти як залучати фінансування для розвитку громад. У рамках тренінгу учасників познайомлять з відомими громадськими активістами, які розкажуть, як долати перешкоди на шляху. Також заплановані зустрічі з лідерами думок зі сфери екології, які поділяться професійним досвідом. Потім учасники проведуть дводенний тренінг для школярів, батьків та шкільного персоналу, де навчать їх правильно сортувати сміття. Восени школа має організувати громадський проект «Zero Waste Day», до якого планують залучити всіх мешканців населеного пункту.

09:30 14.03.2019

Проект "Демократична школа"

13 березня 2019 року в ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія пройшла презентація проекту «Демократична школа» в якій взяли участь педагоги, батьки та учні. Під час зустрічі учасники нашої команди поділились своїми враженнями та планами із присутніми, також обговорили очікування школи від участі у проекті. Ознайомили присутніх з вибраними статтями Закону про Освіту та Хартією Ради Європи з освіти для демократичного громадянства й освіти з прав людини. Презентували підручники Ради Європи.Познайомилися і спробували розібрати такі поняття як ОДГ/ОПЛ. Було багато дискусій з даної теми та все ж дійшли згоди стосовно демократичних процесів у нашій школі. Попереду на нас чекає багато роботи та лише спільними зусиллями зможемо зробити школу місцем КОМФОРТУ та ЩАСТЯ для всіх.

08:56 14.03.2019

(Соціальне партнерство) Колихаєв І. В. та директор ДПДГ Асканія-Нова Кубатко П. М.

Вже всі відчувають наближення весни? Весняне тепло, проростає травичка, світить сонечко і на жаль - дефіцит вітамінів! Та нашим учням авітаміноз не загрожує. Бо знову про них подбали Колихаєв Ігор Вікторович та директор ДПДГ Асканія-Нова Кубатко Павло Миколайович. Будьте всі здорові!

09:06 21.02.2019

(Демократична школа) Ми готові до змін!

Ми готові до змін! ОЗ НВК Асканія - Нова - гімназія змінив вектор свого розвитку! 1 лютого в Києві було підписано Угоду про співпрацю з Європейським Центром ім.Вергеланда(Осло, Норвегія). Ми потрапили до програми"Демократична школа", яка покликана підтримати новаторства, допомогти демократизаціі освітнього середовища. Програму підтримує Міністерство закордоних справ Норвегіі, Міністерство освіти і науки Украіни, Рада Європи, благодійна організація "Центр освітніх ініціатив" та ІСАР Єднання. Ми віримо, що до 2020р.ОЗ НВК Асканія - Нова - гімназія перетвориться на сучасний демократичний заклад з освітнім середовищем, де пануватиме співпраця, повага, колегіальне прийняття рішень, де будуть щасливі вчителі, діти, батьки. Ми готові до змін! А ви з нами ?!

09:22 06.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень