A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

Графік проведення атестації педагогічних працівників

Дата: 03.11.2020 10:36
Кількість переглядів: 2659

Графік

проведення атестації педагогічних працівників

у 2020/2021н.р.

1. Створення атестаційної комісії І рівня (наказ) – до 14.09.2020 р.

2. Складання списків педагогічних працівників, що підлягають атестації у поточному навчальному році до 10.10.2020 р.

3. Наказ «Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників у 2020/2021н.р. до 01.10.2020 р.

4. Прийом заяв атестаційною комісією від педагогічних працівників, що підлягають атестації, на проходження позачергової атестації, на встановлення більш високої кваліфікаційної категорії (тарифного розряду); про перенесення строку атестації – до 01.10.2020 р.; від адміністрації закладу – про позачергову атестацію педагогічних працівників, у разі зниження ними рівня професійної діяльності.

5. Затвердити атестаційною комісією списки педагогічних працівників, що атестуються; графіку роботи атестаційної комісії; прийняття рішень щодо перенесення строку чергової атестації – до 02.10.2020 р.

6. Ознайомлення осіб, що атестуються, з графіком проведення атестації під підпис – до 16.10.2020 р.

7. Вивчення педагогічної діяльності осіб, які атестуються, шляхом відвідування уроків, позаурочних заходів; вивчення рівня навчальних досягнень учнів з предметів, що викладає педагогічний працівник; ознайомлення з навчальною документацією щодо виконання педагогічними працівниками своїх посадових обов’язків, його участі у роботі МО, фахових конкурсах та інших заходах, пов’язаних з організацією навчально-виховної роботи, проведення експертної оцінки рівня кваліфікації, професійної компетенції, професійного аналізу, якості педагогічної діяльності педагогічних працівників тощо – до 15.03.2021 р.

8. Складання характеристики діяльності педагогічних працівників у міжатестаційний період - до 01.03.2021 р. Характеристика повинна містити оцінку виконання педагогічним працівником посадових обов’язків, відомості, про його професійну підготовку, творчі та організаторські здібності, ініціативність, компетентність, організованість, морально-психологічні якості, дані про участь у роботі МО об’єднань тощо.

9. Ознайомлення педагогічних працівників з характеристикою ( під підпис) не пізніше як за 10 днів до проведення підсумкового засідання атестаційної комісії.

10. Атестацію педагогічних працівників здійснити атестаційними комісіями в такі строки: комісіями І рівня – до 01.04.2021 р.; ІІ рівня – до 10.04.2021 р.

11. Повідомлення працівнику рішення атестаційної комісії одразу після її засідання.

12. Вручення атестаційних листів під підпис атестованим працівникам (не пізніше 3 днів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень