A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

(Наші учні) Платформа нової дипломатії

Дата: 24.05.2019 11:00
Кількість переглядів: 129

Сьогодні наша країна знаходиться у перехідному етапі свого розвитку. Ми всі добре знаємо з історії, що рішення прийняті на таких етапах формування держави відіграють колосальну роль у її подальшому розвитку. Але як саме приймаються такі рішення? Як міжнародні організації впливають на хід історії та регулюють мир в усьому світі?
Практичні відповіді на ці питання дають такі події, як Lviv Model UN / Львівська Модель ООН ????????

Вперше я потрапив на Модель Організації Об'єднаних Націй у 2017 році. Тоді я по-справжньому відчув, як це бути у ролі делегата до ООН, відстоювати конкретну позицію та співпрацювати з іншими. Хоча багатьом це здається лише грою, саме вона, а не роки навчання в школі, наділили мене впевненістю виступів на публіку, азами критичного мислення та (підкреслюю) практичний досвід офіційної комунікації. Тому впевнений, що не має кращого досвіду, а ніж практичний ????

Пройшло два роки з того моменту, і цієї весни я знов повернувся до Львову???? Не тому що я хотів стати кращим делегатом вдруге (хоча і став, за що дякую всім учасникам:) Але тому що хотів знову відчути цей дипломатичний драйв, побачити старих друзів та завести нові знайомства, і просто побути серед унікальних студентів з усіх куточків України!????

Тож якщо ви хочете зрозуміти працю ООН з середини чи просто набратись цінного досвіду — команда Інститут Суспільних Ініціатив / Society Initiatives Institute та Платформа Нової Дипломатії зробить усе для цього! Своє вісімнадцятиріччя я відсвяткував повертаючись з Львівської Моделі ООН. І я радий, що такі дві важливі події, перетнулись у моєму житті!?

Дуже Дякую всім-всім учасникам та організаторам! Це було нереально круто і ще побачимось????

#LvivMUN #хочудоврукраїни #ЛьвівськаМодельООН #Lviv2019 #UnitedNations



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень