A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад - навчально-виховний комплекс Асканія-Нова "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний навчальний заклад - гімназія" Асканія-Нова селищної ради
ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія

(Наші учні) Перша Львівська Модель ООН Платформи

Дата: 26.04.2019 10:32
Кількість переглядів: 100

Перша Львівська Модель ООН Платформи позаду! Емоції, що вирують всередині членів нашої команди не передати словами. Кожен з учасників - майбутнє нашої країни! І ми раді, що можемо долучитися до невпинного розвитку молоді у сфері дипломатії????

????«Мала частина людей готова пожертвувати 4 днями життя для такого неформального саморозвитку. І ви у цьому унікальні. А для нас головне, щоб вам було комфортно та цікаво, і ми працюємо для цього», - звернувся до учасників голова Платформи, Данило Вдовенко (Данил Вдовенко), на закритті Моделі ООН у Львові.

Звичайно, на заході були свої плюси та мінуси. І ми будемо у майбутньому звертати на них увагу. Але, завершивши Генеральну Асамблею, ми були безмежно щасливими! Львівська Модель ООН - величезний досвід для нашої команди й офіційний початок в організації симуляційних ігор.

????«Я закликаю вас долучатися до команди/організації, з якою легко працювати. Обирайте людей, в очах яких бачите віддачу та бажання. Я дуже чекаю той момент, коли робота над рішенням проблеми будуть першим пріоритетом, а не відповідність процедури та міряння, хто крутіший. До такої країни/суспільства/громади кожен з нас прагне та розвивається. І ми дуже сподіваємося, що вам з нами по дорозі!» - побажання Віталія Сергійчука (Vitaliy Serhiychuk), радника Платформи, на Генеральній Асамблеї.

????P.S Усі гарні фото шукай за посиланням у телеграм каналі ?? https://t.me/platformofnewdiplimacy 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень